Indicatoren op permanente ontharing u moet weten

Voor wij met de behandeling gaan beginnen, willen we u dan ook op een hoogte stellen aangaande een aantal belangrijke punten bij laserontharing.

Dit in contrast tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij ons enkele goede dosis sterkte de haarfollikel behandeld, hetgeen resulteert in zowel pijn wanneer potentiële brandwonden.

Dit is verstandig teneinde minimaal ons week na treatment ook niet in de verblindende zon te komen. Behandeling een goede zonnebrand crème mits jouw immers in de zon moet zijn. Wacht 2 dagen na de behandeling voordat je gaat zwemmen in mineraalwater betreffende chloor.

Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen op die vergoeding u dan ook recht heeft. Laserontharing kan middels uw aanvullende zorgverzekering kompleet ofwel gedeeltelijk vergoed worden.

Veel heren kampen met ongewenste haargroei op de rug, schouders of buste. Het kan buitengewoon ergerlijk bestaan, maar betreffende de juiste verzorging is daar wat met te doen. Met als uitkomst: betreffende ons gladde huid!

Ernstige complicaties na laserontharing komen bijzonder zelden wegens. Na een behandeling kan zijn de huid hetgeen gevoelig, rood en gezwollen. Dit trekt doorgaans na enkele uren tot maximaal één dag weg.

Op de prijslijst ogen de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Bezit u dan ook vragen aan de kosten aangaande een laserbehandeling welke niet vermeld ogen op de prijslijst, vervolgens adviseren we u teneinde ons voor niets consult in te organiseren voor één van onze huidtherapeuten.

6 weken wegens en een aantal weken na de treatment mag de huid niet blootgesteld worden aan zonlicht en UV-straling. Ingeval u gaarne in de zon zit, kan zijn ons verzorging in een zomermaanden niet perfect.

Babyweegschaal Hartslag in rust: wat zijn je normale waarden? Hoe snel groeit je haar? Trombosebeen bestrijden: mag Klik hier het? Cyste: wat het kan zijn en hetgeen je dien weten Hoge bloeddruk?

Via de laserbehandeling sterven de eiwitten in de haarzakjes af. Hiermee wordt dit haarzakje vernietigd en is het haartje definitief verwijderd.

De prijzen bestaan ingedeeld in 3 categorieën: small / medium / large. Het verwijst tot een grootte van het te behandelen gebied. Tijdens dit consult is bepaald in welke categorie je valt. Teneinde jouw ons uitstekende prijsbepaling te kunnen melden is het beter dat we aanvankelijk het haar en de huid bekijken.

Alvorens we aan uw treatment gaan beginnen, wensen we u dan ook op de hoogte stellen met veel essentiele punten bij laserontharing.

Dat er eigenlijk geen enig toestel betreffende overwegend positieve resultaatsbeoordelingen kan zijn te ontdekken we trouwens niet buitenissig.

Reken voor iedere keer af betreffende ongewenste haargroei. Nooit verdere scheren, epileren, harsen of waxen, nauwelijks stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op de oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-werkwijze voor u dan ook mag betekenen. Na een succesvolle behandelkuur betreffende de IPL Manier, geniet over dit comfort teneinde je ook niet meer te hoeven scheren, waxen ofwel harsen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Indicatoren op permanente ontharing u moet weten”

Leave a Reply

Gravatar